Referencer & Galleri

Vores datter var lidt sart som lille, og kunne ikke tåle at gå i almindelig vuggestue, hvor hun fik lungebetændelse  hver måned. Vi flyttede derfor vores datter over til Betina. Det var uden tvivl det rigtige at gøre, for Betina formåede at holde vores datter fri for lungebetændelser.


Da vores datter var 2 1/2 år oplyste Betina os om, at hun var lidt bekmret for den motoriske udvikling og sprogudviklingen, og spurgte om vi kunne acceptere at der kom kontakt til den kommunale børnefysioterapeut og talepædagog. Begge dele var fuldstændig rigtigt set af Betina. Vores datter havde op til 5-års alderen jævnligt træning ved både fysioterapeut og talepædagog, og har, blandt andet på grund af Betinas rettidige omhug, indhentet sine jævnaldern.

Kære Betina


Mads og Ida er nu kommet godt videre i (institutions-) livet, hvilket ikke mindst skyldes din indsats med at vænne dem til en dagligdag hvor mor og far ikke er der


Det har været en fornøjelse at se, hvordan de hurtigt blev glade for at blive afleveret hos dig og kravlede ind i stuen i stedet for at græde. Og at de også ofte gerne ville lege lidt mere, inden de skulle hjem.


Det skal også nævnes, at vi har været glade for den måde, du har forstået og håndteret vores sårbarhed i forbindelse med, at de blev paset, fra de var kun et halvt år.


Samlet set er vi overbeviste om, at din dygtige håndtering af et par (lidt) for tidligt fødte tvillinger - og deres forældre - Har været med til at gøre dem til et sæt velfungerende unger.


Vi ønsker dig alt mulig held og lykke i dit nye liv som selvstændig og er sikre på, at de, der vælger at få passet børn hos dig, vil få stor glæde af deres valg.


Mange hilsner


Lene og Tom

Vores ældste datter, Lærke, startede hos Betina da hun var 8 måneder gammel, og faldt utroligt hurtigt tilrette hos hende.


Det er tydeligt at Betina holder af sit arbejde, og de børn hun passer.


I stuen er der gjort plads til at børnene kan lege. Ligeledes er haven indrettet med god plads til børnene med sandkasse, legehus og gynger, hvor Betina og børnene tilbringer meget tid i sommermånederne, og derfor har vi ofte fundet dem i haven når der skulle hentes.


I hverdagen har vi oplevet at der bliver taget hensyn til det enkelte barn, som for eksempel når vores datter ikke havde sovet så godt om natten, kunne hun tage sig en kort lur på puden i stuen i løbet af formiddagen.


Ved aflevering er Betina rigtig god til at tage imod, også når ens barn ikke lige er i det bedste humør når man er gået, Ved afhentning er der altid tid til at fortælle hvordan dagen har været og hvad der er sket i løbet af dagen.


For os var det naturligt at vores søn, Jonathan, også blev passet hos Betina selvom det betød at vi skulle hente og bringe børn to steder.


Betina er imødekommende og engageret og har skabt trykke og lærerige rammer for vores børn som begge har trives godt hos Betina.


Det er en fornøjelse at anbefale Betina.


Mads og Kamilla